Oj vi Ă€r redan i oktober🙈

(null)

(null)

(null)

Hösten Ă€r en Ă„rstid som jag har skrĂ€ckblandad förtjusning för. Jag tycker naturen Ă€r helt underbar med alla vackra fĂ€rger🍁🍂. Men mörkret som följer med pĂ„ köpet vill jag inte ha.

Motivation till trĂ€ning och nyttig mat blir noll och jag gör inget mer Ă€n jag mĂ„ste. Det blir kvĂ€llar framför tvn och med stora godispĂ„sen.🙈

Men denna vecka sĂ„ har vi i alla fall gjort lite😅. Nathalie och Nova var och hĂ€lsade pĂ„ en eftermiddagâ˜șïžđŸ˜˜, besiktat bilen som gick igenom đŸ™ŒđŸ», hĂ€lsat pĂ„ mamma/mormor, fotbollstrĂ€ning för Ebbe, trĂ€ffat syster, Alina och Viggo. 

Idag har jag Ă€ven stĂ„tt och lagat mat i nĂ€stan tvĂ„ timmar😂. (Även att jag jobbat idag😝😘)Ingen speciell mat men bara njöt under tiden jag lagade och tyckte det var riktigt kul (vilket annars Ă€r ett nödvĂ€ndigt ont). Ett glas vin till det ocksĂ„đŸ™Š. Jag som aldrig dricker alkoholâ˜ș.

 Förra helgen var det ju Ica fest pĂ„ Sandra i Kalmar med panetoz och anstĂ€llda frĂ„n Ica butiker i ohamn, Kalmar, MönsterĂ„s osv. Kul att umgĂ„s med arbetskamraterna utanför jobb.

(null) (null) (null)


(null)


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mikkan

Denna blogg handlar om min familj och vÄr vardag i sin enkelhet.

RSS 2.0