Huvudvärk

Hela eftermiddagen igår och i stort sett hela dagen idag så har huvudet krånglat för mig. Igår åkte Ebbe med morfar hem en stund.

Idag följde Elin med och hämtade Ebbe på dagis. Underbart väder.
Vi var en sväng i Saras och Freddys hus och kollade läget. Kommer bli kanonsnyggt;).

Hoppas huvudvärken beror på sömnbrist. Så nu ligger Totte och jag ingosade under täcket. Ebbe sover i sin säng.

Ciao

Tisdag

Igår blev det lite målat på framsidan när Ebbe var på dagis. Tog faktiskt vagnen och hämtade Ebbe och det var ju hur skönt som helst.

Annars så kom mina systrar och mamma på besök. Ebba och Viggo var också med såklart. Vi lagade kinagryta och det blev kvar. Så ska bli gott med mat idag.

Cissi

Totte fick en summersuit av Jenny och Stoffe. Senare på kvällen kom Elin och hälsade på.

Måndag.

Idag åkte Stefan till jobbet vid fyra på morgonen. Så blev inte mycket sömn för S inatt. Dock inte för E eller mig heller. T sov som en stock och vaknade två gånger för mat. Fick dock traggla igår kväll till halv tolv innan han somnade. E är i alla fall på dagis nu. Frågade om han ville gå och då sa han "ja,mamma" och gick han bestämt till grinden och ville ha sin jacka:). Så idag flöt det på perfekt. Tänk om alla dagar kunde börja så. Skulle ge mig på att ut och måla och gjorde det också. Men då kom ju självklart regnet efter några penseldrag. SMHI lovade ju uppehåll till klockan 14.00. Men men.. Får se om vi måste måla om eller skrapa bort nåt av det nu. Nu tror jag att T vaknade till liv och vill ha lite mat. Ciao

Mikkan

Denna blogg handlar om min familj och vår vardag i sin enkelhet.

RSS 2.0