Ledig söndag 🤗

Igår kom Stefan hem och jag bytte om för att åka till gymmet men ångrade mig. Jag hamnade i soffan istället med lite choklad i handen😅😘. 

Det blev bara 2st träningspass förra veckan och jag har varit helt slut om dagarna. Men jag har de senaste dagarna gått till och från skolan/jobbet. (Ibland har vi cyklat).

Jag tänker att jag ska gå minst 10000steg varje dag. Jag brukar komma upp i det kanske varannan dag i vanliga fall.

Igår var barnen och jag i Kalmar med Alice, Lisa och Jimmy. Vi var på Leos lekland och Ikea för lite mat och efteråt lite shopping.

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)
Jag hann med att klippa Ebbes hår igår med.. han har tjatat ett tag nu så😇.

Idag har jag jobbat på förmiddagen. Eftermiddagen har innehållit matlagning, tvätt och lite plock här och där. Nu har jag intagit en paus i soffan.❤️

 Vi hörs!
Lite vårkänslor 😇

Igår var jag och Totte lediga. Vi pantade flaskor, köpte blommor som vi planterade ute🙌🏻.
(null)
Ebbe gick i skolan till kl.12.25. Så när jag hämtat honom så cyklade barnen lite ute. Jag började röja lite på altanen när solen var framme och värmde. 

På eftermiddagen så åkte vi till Oskarshamn. Barnen skulle till mormor och morfar och sova där. Vi passade på att äta lite pizza och jessica kom också dit❤️. 

Sen åkte jag hem och då kom Sara Erlandsson😘. 
(null)

Vi pratade och drack vin. Kvällen blev ganska sen och jag gick till jobbet idag då jag jobbade 7.30-14. 
 
Jag hämtade Ebbe på vägen hem från jobbet. Vi gick hem och sen gjorde jag en fläskpannkaka innan vi åkte och hämtade Totte som var och lekte med Viggo.  

Nu är Ebbe ute och cyklar, Totte spelar på sin surfplatta och jag äter godis. Jag ska försöka börja plocka lite här hemma.

Vi hörs!

Minne som en guldfisk😅

Jag vill verkligen säga att jag tränade i måndag morse men jag kommer inte ihåg🙈😳. Jaja.. jag tränade ben i tisdags innan jobbet. Kvällen blev lugn.

(Frukosten igår) 
(null)
Igår hade jag verkligen ingen ork att åka till gymmet. Jag slutade jobbet vid kl 14 och direkt efter jag fått i mig mat (våfflor) så gick vi ut. 

Barnen cyklade och jag gick. De kastade snöbollar i vattnet och vi cyklade till fasanstigen för lite gunga och lek. Väl hemma igen satte vi oss i bilen och åkte till syrran. Där barnen lekte i en timme. Sen var det bara att åka hem igen för att Ebbe skulle på fotbollsträning. Efter att vi kommit hem från fotbollsträningen så hade Stefan fixat mat🙌🏻 så vi åt och sen hamnade jag i soffan. Tills kl 20 och sen gick Jag och la mig😅.

Jag har lyckats städa bort min mascara på tal om nåt helt annat. 😬😂 så ska försöka köpa en ny på fredag. Samtidigt ska jag försöka hitta en bra bh att ha under klänningen som jag ska ha på bröllopet🤗 och en present till kalas som Ebbe ska till på lördag. 

Vi hörs!
Mikkan

Denna blogg handlar om min familj och vår vardag i sin enkelhet.

RSS 2.0