Kalas och vinkväll⭐️

Det blev en sväng till Oskarshamn i lördags. Jag följde med syrran en sväng för lite inköp av presenter till Viggo och lite inredning. 
(null)
Lite roligt var ju att vi råkat matcha varandra. 🙈😅😝

Sen på eftermiddagen så sågade grannen ner ett äppelträd och flera grenar som hängde ner och släpade i marken. Kvällen avslutades med att äta lax från timmernabben med familjen Siklund/sjöblad😍.

Söndag eftermiddag var det kalas för Viggo 6år. Shit tiden går verkligen fort.
(null)Igår var jag och tvättade bilen på biltvätten och sen gjorde lite ärenden. Kvällen spenderades med några i från jobbet. Kul att ses lite privat också😇.

Idag får vi se vad som händer men ska nog gå ut och sola lite på trädgården nu.☀️

Semester

Dåligt med uppdatering här nu.. sorry.

Jag har jobbat, varit på äventyr med vänner och familj och bara chillat. Jag gick på min semester i måndags. Då röjde jag lite hemma och packade för vår resa till köpingsvik. Där vi bodde hos mamma och pappa i några dagar. Riktigt härligt väder och mysigt var det.  (null)


Väl hemma igår så var vi lite hos Cissi och sickan. Stefan var i väg och fiskade. Ebbe följde med andra vändan. Jag fick några tvättar gjorda och lite städ i garaget. (Svalt och skönt😇)

Jag funderar på att åka till ohamn en sväng i dag men har inte bestämt mig. Det ska ju regna idag och är lite i rensartankar.🙈

Vi får se vad dagen har att erbjuda. 

Här kommer lite bilder från förra veckan då det var grisfest och Skansen med vänner:
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag i allafall duscha. 
Hej svejs

Mikkan

Denna blogg handlar om min familj och vår vardag i sin enkelhet.

RSS 2.0