Hemma igen 🙈

Hemma efter en lång resa som började måndag 21.30(svensk tid). Nu är vi i alla fall hemma och alla måsten för dagen är gjorda. Räkningarna betalda och frukost inhandlad 😘.


De sista dagarna på semestern så umgicks vi mycket med ett gäng från Jönköping. Kul för både barnen och oss att få lära känna dessa underbara människor.

Alla är inte med på bilderna då ett par stannade kvar för 2 veckors semester till😇. (Jag hade gärna också stannat kvar). 


Sista dagen regnade det på eftermiddagen och hela kvällen. Det blev shopping och mat på hotellet☺. 

Jag ska erkänna att jag har ingen aning om vilka bilder jag lagt upp och inte😅. Wi-fi på hotellet var ju ingen större succé så kunde jag inte kolla nåt vidare vad jag la upp😜.

Mys med Totte😍

Just nu ligger jag vid poolen med en sovande Totte på mig. Supermysigt (lite svettigt men men😅😘).


Vi har varit vid poolen idag och barnen har lekt och ritat i barnrummet här på hotellet. 


Riktig härlig dag med kanonväder. Vi har pratat mycket med några tjejer och killar från Jönköping som Stefan supit med i några dagar😇.


Manikyr gel🙈

Det märks att man börjar närma sig slutet på resan. Man försöker hinna med så mycket som möjligt innan man ska åka hemåt. Samtidigt så längtar man hem. Ja, kanske inte till vädret men till vänner, familjen, kylskåpet och sitt hem❤😘.


Igår medan resten av familjen chillade så passade jag på att fixa mina naglar igen. Denna gången gjorde jag gel manikyr. Så jag hoppas det håller sig ett tag nu💋

Nu ligger vi vid poolen för bad och sol. 


Puss😘

Mikkan

Denna blogg handlar om min familj och vår vardag i sin enkelhet.

RSS 2.0