Babyshower

Idag har vi haft en babyshower för syster yster. God fika och tårta och en lyckad tillställning.


Jag klippte familjens alla medlemmar också🙈 välbehövligt.

Jag fick en bild på mamma och mig. Tänk att jag har en sån snygg och underbar mamma😍❤️.

Kvällen avslutades med kinamat med trevligt sällskap. 


Vad säger vi om 83:or, Ea?!?😂😂


Ledig dag= lugnare Mikkan😇

Nu var det ett tag sen och på sista tiden har jag varit skit slut och inte orkat göra så mycket. Så följden av det har blivit mycket stress inombords. Imåndags så körde jag emot en trottoarkant och fick punktering. Så jävla klantigt, men fick hjälp av älskade syster och Robert. Så igår när jag var ledig så blev det en dag i checklistans värld. 


Jag började dagen med tandläkaren med Ebbe för att laga ett hål🙈. Han var superduktig. Hem för att klippa syster som var barnvakt åt Totte.

Sen betala räkningar, beställa däck, fixa barnvakt, fixa bil att ha till jobbet idag, köpa regnställ till Ebbe då han växt ut det andra, ändra en försäkring, städa garaget, städa tvättstugan, lunch, köra igång gräsklipparen, plantera om tomater, tvätta, fixa lunch och mycket annat. 

Allt är nu gjort och idag ska däcken på. Förra veckan färgade jag håret.


Igår gick jag och Lisa en promenad. Nu har jag satt ett mål med vikt, träning och kost som känns okej, då stressen gjort att kosten varit katastrof. 

Jag ska försöka gå ner 2 kg till 20 maj och träna 2 styrkepass och minst 1 promenad i veckan. Samt ligga på Max 2000 kcal om dagen. 

Så hojta om ni vill gå en promenad eller nåt 😘

Totte🙌🏻

Inatt har Totte sovit jättebra i sin säng och utan hosta🙌🏻.


Så idag kör vi💋. 


Så efter att vi handlat, pantat, bakat hallongrottor, städat lite, tvättat och lite annat fix så gick vi till Lisa och Alice. 

Mikkan

Denna blogg handlar om min familj och vår vardag i sin enkelhet.

RSS 2.0