Totte 4 år🙈

Jag har lite glömt bort att titta in här. Vi har mest njutit av det fina vädret, vänner, familjen och lite lek. Totte har blivit stora killen och fyllt 4 år och alltid så glad och mysig🤗.


Här kommer lite random bilder från de senaste veckorna😘

Nej..nej..nej!!! Vab😢

Denna morgon säger jag inte God morgon för natten har varit lång. Först hostade Ebbe som en tok, sen hostade Totte som en Tok. Efter det så började Ebbe spy😭. Spydde två gånger och sov sen i några timmar för att sen spy en gång till. Totte har hostat lite till nu så kände att jag lika 

Gärna kunde gå upp😬😝. Kl. 5 när man skulle försökt och sova lite till. 

Ebbe kommer bli så besviken att han inte kommer kunna gå på fotbollsträningen ikväll. Jag är mer orolig över om vi ska åka på spysjuka också🙄. Det räcker ju med förkylning.

Igår var vi ute lite på vår lediga dag i alla fall. Idag händer nog ingenting. 😤 jaja det är som det är. Jag får väl försöka städa och tvätta för nu kom det ju mer tvätt. 

Två bilder från gårdagen.

Sol och ledig🙌🏻

Två lediga dagar har snart passerat. Trots lite halsont och hosta så har vi ändå varit ute lite. Lek, fotboll, fyrhjuling, lite shopping🙈 och lite bestyr både inne och ute😃.Filten köpte jag på Karlsson. Där jag även köpte en ny stekpanna (inte lika kul men verkligen nödvändigt).


Nytt id bare minerals i två olika nyanser, ett silverschampo som kom med posten idag. 🤗

Altanen har fått lite mer växter och så. 

Skönt att sitta lite i solen idag också🙌🏻😎. Nu är det dags för fotbollsträning. 

Mikkan

Denna blogg handlar om min familj och vår vardag i sin enkelhet.

RSS 2.0